صنایع غذایی: اگر دولت چهاردهم مقوله تنظیم بازار را به بخش خصوصی واگذار کند با کمترین هزینه میتواند کالاهای اساسی را تامین نماید.
به گزارش روابطعمومی انجمن غلات ایران مهندس اسماعیل علیپور یگانه، دبیر انجمن غلات ایران ضمن بیان این مطلب تصریح کرد: بخش خصوصی همواره نشان داده که درصورت اعتماد دولت کارنامه درخشانی از خود بر جای میگذارد و در زمینه تأمین غلات و نهادههای دامی نیز مدیرانی در بخش خصوصی فعالیت میکنند که اگر به آنها اعتماد شود میتوانند با کیفیتترین کالاها را با بهترین قیمت برای تنظیم بازار تأمین کنند.
وی درخصوص انتظارات انجمن غلات ایران از دولت چهاردهم خاطرنشان ساخت: امروز شرکتها، تأمین غلات موردنیاز کشور را از منابع ارزی خود یا اعتباری که نزد شرکتهای فروشنده خارجی دارند انجام میدهند و پس از تخلیه بار و انجام کوتاژ در صف تخصیص ارز قرار میگیرد که متأسفانه از 3 تا 4 ماه و بعضا بیشتراین پروسه به طول میانجامد.
علیپور تأکید کرد: از آنجاییکه شرکتهای خارجی طرف مذاکره با ما بر مبنای اعتماد عمل میکنند، لذا ضرورت دارد تا برنامه و زمانهای مشخص پرداخت ارز وجود داشته باشد.
وی متذکر شد: طبق توافق با مسؤولان دولتی مقرر گردیده بود که پس از کوتاژ حداکثر دو تا سه ماه تأمین ارز صورت پذیرد و از اینرو حداقل انتظار این است که زمان تخصیص ارز مشخص باشد تا بر مبنای آن به تعهدات طرفهای خارجی عمل شود.
علیپور یادآور شد: در زمان و فصلی که برداشت ذرت برزیل ، روسیه و یا سایر کشورها آغاز میشود و قیمتها منطقی و پایینتر است امکان ثبت سفارش حداکثری برای تأمینکنندگان غلات فراهم شود تا در آخر فصل که انبارهای دنیا خالی شده تأمین کنندگان مجبور به تأمین غلات با قیمتهای بالاتر نشوند لذا ضرورت دارد تا وزارت جهاد کشاورزی برنامهریزی بهتری برای واردات و تخصیص ارز جهت اقدام بهینه فراهم نماید.
صنایع غذایی / اقتصاد سبز آنلاین / اقتصادسبز / اقتصاد سبز / صنایع غذایی / صنعت غذا / کشاورزی / پایگاه خبری صنعت غذا