افزایش غیر‌کارشناسی تعرفه‌های برق، چالش بزرگ صنایع

صنایع غذایی: مدیرعامل شرکت آرد مروارید هرمزگان گفت که با توجه به کمبود نقدینگی افزایش بی‌رویه بهای برق از بزرگترین چالش ما شناخته می‌شود.

شرکت آرد مروارید هرمزگان در بندرعباس واقع شده و در زمینه تولید انواع آرد با ظرفیت 830 تن با بهره‌گیری از مدرن‌ترین و برترین تکنولوژی روز، ظرفیت بالای ماشین‌آلات و تولید انواع آرد با هر نوع آنالیزی این شرکت در شمار بزرگترین و مجهزترین کارخانجات در خاورمیانه و ایران است.
شرایط استراتژیک کارخانه از لحاظ موقعیت جغرافیایی به جهت قرار گرفتن در مسیر ترانزیت و نزدیکی به خطوط راه آهن و بنادر مهمی چون بندر شهید رجایی، بندر شهید باهنر و…. امکان برآوردن نیازهای مشتریان را در سراسر خاورمیانه، حوزه خلیج‌فارس و آفریقا فراهم کرده است‌.
علی مرادی با اشاره به این‌که کارخانه آرد مروارید هرمزگان بزرگترین کارخانه آرد‌‌سازی استان هرمزگان و یکی از کارخانه‌های بزرگ و مدرن کشور است که به دستگاه‌های آردسازی آلمانی و سوئیسی ‌مجهز است گفت‌: با توجه به شرایط اقلیمی استان هرمزگان و رطوبت بالای هوا دستگاه‌ها زودتر از بقیه استان‌های دیگر مستهلک می‌شوند بنابراین ما هزینه‌های بیشتری را جهت تعویض قطعات ‌متقبل می‌شویم که در شرایط کنونی و تأخیر در پرداخت دستمزد آسیابانی ‌معمولاً صنایع آردسازی با مشکل کمبود نقدینگی دست و پنجه نرم می‌کنند. وی در ادامه اظهار کرد: قرار بود آزادسازی به طور کلی در همه بخش‌ها اتفاق بیفتد اما متأسفانه آرد صنف و صنعت آزاد شد در حالی‌که همچنان آرد یارانه‌ای در بازار جریان دارد. مدیرعامل آرد مروارید هرمزگان در ادامه با تأکید بر اینکه آزادسازی صنعت آرد و نان، مهم‌ترین مطالبه و دغدغه آسیابانان کل کشور است، تصریح کرد: با آزادسازی و یکسان سازی، بخش عمده‌ای از چالش‌ها و مشکلات صنعت آرد و نان رفع خواهد شد و مهم‌ترین گام در این راستا، این است که تصدی‌گری دولت از زنجیره تأمین نان حذف شود.
به‌طور قطع در‌صورت آزادسازی، شرایط برای رقابت سالم و رونق تولید فراهم خواهدشد. وی با اشاره به این‌که ‌چالش‌ها در کارخانه‌های آرد استان هرمزگان زیاد است ‌گفت: مخارج آزمایش‌ها را باید کارخانه‌های آرد پرداخت کنند که بسیار هزینه‌بر است در حالی‌که نتایج آن برای اداره استاندارد، کاربردی است و این یکی از مشکلات آردسازان هرمزگان است که در کنار کیسه و مشکل قطعات و مصرف برق، برای کارخانه‌ها چالش‌زا است.
وی افزود: افزایش غیر‌کارشناسی تعرفه برق آن‌هم بیش از ۹۰۰ درصد، با شعار سال همخوانی ندارد و صاحبان کارخانه‌های استان را با مشکل اساسی مواجه کرده است. مرادی اضافه کرد: گران شدن هزینه برق بر قیمت کالا‌های تولیدی اثر خواهد گذاشت.
وی با اشاره به وضعیت کارخانه‌های آرد استان در پی افزایش تعرفه‌ها اظهار داشت: در سال‌های قبل ما به‌عنوان کارخانه تولید آرد که ماهانه حدود ۳۸ میلیون تومان هزینه برق پرداخت می‌کرد الان باید ۴۸۰ میلیون تومان پرداخت کند در صورت پرداخت نکردن برق این واحد صنعتی قطع می‌شود که با شعار سال و منویات مقام معظم رهبری در تضاد است.
مرادی همچنین افزود: به رغم چالش قطعی و زمان‌بندی مصرف برق صنایع در ایام گرم پیش‌روی سال، افزایش تعرفه با عنوان ترانزیت، نیز مزید برعلت قطع برق در فصل گرما ست که این امر برای برای ما رنج‌آور و مشکل‌ساز شده است.
مدیرعامل آرد مروارید هرمزگان تصریح کرد:هزینه‌های مازاد برق اثر منفی بر صنعت خواهد داشت و زیرا مدیران به‌جای تمرکز و برنامه‌ریزی برای پیشبرد اهداف و تولید خود باید وقت و سرمایه زیادی را برای رفع مشکلاتشان هزینه کنند. امیدواریم شرایط مانند قبل شود و مسئولین با دید بهتر و‌ جدی‌تری به صنعت آردسازی بنگرند.

افزایش غیر‌کارشناسی تعرفه‌های برق، چالش بزرگ صنایع
افزایش غیر‌کارشناسی تعرفه‌های برق، چالش بزرگ صنایع



منبع

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها