صنایع غذایی: محسن نقاشی گفت: موازی کاری سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو باعث فوت وقت و ایجاد هزینههای اضافه برای تولیدکنندگان است.
اولین جلسه مشورتی و رفع چالشهای صنایع غذایی توسط هیات مدیره و چند تن از اعضای فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران با انوشه رحمانی معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد برگزار گردید .
محسن نقاشی دبیرکل فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران در این جلسه در خصوص موازی کاری سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو گفت: این موضوع باعث فوت وقت و ایجاد هزینههای اضافه برای تولیدکنندگان است.
نقاشی بیان کرد: پروانههای ساخت که مربوط به رعایت ضوابط استاندارد است توسط خود سازمان استاندارد بررسی شده و از دستور کار سازمان غذا و دارو خارج شود.
وی با اشاره به اینکه بخشنامههایی در گذشته توسط سازمانها در یک بی تجربگی و ظلم به تولید صادر شد و هزاران میلیارد سرمایه تولیدکنندگان را به مخاطره انداخت که فدراسیون با تلاش خود و برگزاری جلساتی با هیات مقررات زدایی و ستاد تسهیل موفق به ابطال و تعویق این بخشنامهها شد، افزود: متاسفانه سازمان استاندارد مصوب هیات مقررات زدایی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را انجام نمیدهد و اساسا نباید بخشنامههایی که باعث ایجاد موانع و پیچیدگی هستند بدون مشورت با تشکلها مصوب شود.
دبیرکل فدراسیون تشکلهای صنایع غذایی کشاورزی ایران گفت: تولیدکنندگان صنایع غذایی بیش از هر قشری دغدغه سلامت جامعه و همچنین آبروی برند چندین ساله خود را دارند که فدراسیون توسط کارشناسان باتجربه خود میتواند بازوی قوی برای سازمان استاندارد در تصمیمگیریها باشد.
نقاشی اظهار کرد: بخش تحقیق و توسعه واحدهای تولیدی با سی تا هفتاد سال سابقه دارای کارشناسان باتجربهتری نسبت به ادارات دولتی هستند که برای قانون بهبود محیط کسب و کار، ادارات و سازمانها میتوانند از تجربههای بخش خصوصی بهرهمند شوند.
محسن نقاشی صدور برخی بخشنامهها به بهانه سلامت جامعه را در چند سال گذشته بی مورد دانست و گفت: رنگ و سایز لوگوی درج شده بر روی کالا هیچ تاثیری در کیفیت محصول ندارد و مسائلی چون لگوی سازمان غذا و دارو باید از لگوی سازمان استاندارد بزرگتر باشد ربطی به تولیدکننده ندارد و باید بین دو سازمان حل شود. / اگروفودنیوز

