حضور مدیرعامل پگاه خراسان در تور بازدید «یک روز در بازار»

صنایع غذایی: برنامه تور «یک روز در بازار» به منظور افزایش ارتباط، ایجاد تفاهم و درک مشترک پرسنل تولید و بازار، توسط بازارگستر منطقه ۲ برگزار می شود.

تور «یک روز در بازار» شامل همراهی در مراحل بارگیری و توزیع محصولات، ثبت سفارش و ویزیت با همکاران بازاریاب حضوری و تلفنی، حضور در واحد های انبار، لجستیک و بازدید از واحدهای صف و ستاد شعبه مشهد و دفتر منطقه ۲ بود.
شایان ذکر است سید عباس هاشمی ضمن بازدید و گفتگوی صمیمانه با پرسنل شعبه مشهد به بررسی مسائل و راهکارهای ارتقا فروش در این شعبه پرداخت.
محمد قادریان مدیر منطقه ۲ نیز بیان کرد: برگزاری مداوم این تور به منظور افزایش تعامل، بهبود و تسهیل روابط دو شرکت لازم و ضروری است .
همچنین مقرر شد تور «یک روز در بازار» بصورت دوره ای جهت آشنایی پرسنل ارشد شرکت پگاه خراسان از بازارگستر پگاه منطقه ۲ و فرایند توزیع و فروش، برنامه ریزی و اجرا گردد. / روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت صنایع شیر ایران (پگاه)

 

حضور مدیرعامل پگاه خراسان در تور بازدید «یک روز در بازار»
حضور مدیرعامل پگاه خراسان در تور بازدید «یک روز در بازار»



منبع

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها