صنعت غذا در خط مقدم مقابله با بحران

صنایع غذایی: رئیس هیأت مدیره سندیکای کنسرو ایران با اشاره به نقش مؤثر صنعت غذا در مقابله با بحران ناشی از ناآرامی‌های اخیر، خواستار استمرار همراهی دولت با بخش خصوصی شد و از عملکرد صنعت غذا در مواجهه با جهش تقاضا تمجید کرد.

به گزارش اقتصاد سبز آنلاین، مسعود بختیاری، رئیس هیأت مدیره سندیکای کنسرو ایران، در جلسه کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران با اشاره به نقش تعیین‌کننده بخش خصوصی در بحران اخیر، اظهار کرد: در شرایطی که کشور با یک وضعیت شبه‌جنگی مواجه شد، بخش خصوصی بار دیگر درخشید و ثابت کرد که بدون همراهی آن، دولت قادر به مدیریت بحران‌های بزرگ نخواهد بود.
بختیاری گفت: صبح روز جمعه، بیست‌وسوم خرداد، در حالی که هنوز ساعاتی از انتشار خبر آغاز درگیری‌ها نگذشته بود، نمایندگان فروشگاه‌های زنجیره‌ای با من تماس گرفتند و نسبت به افزایش کم‌سابقه فروش کنسروها ابراز نگرانی کردند و به‌سرعت جلسه‌ای اضطراری با تولیدکنندگان بزرگ صنعت غذا تشکیل دادیم و هم‌پیمان شدیم که نه‌تنها قیمت محصولات افزایش نیابد، بلکه با افزایش چندبرابری عرضه از بروز هرگونه کمبود جلوگیری کنیم.
وی با اشاره به عملکرد هماهنگ صنایع غذایی از جمله صنایع کنسرو، لبنی، آرد، روغن و شبکه‌های پخش، تصریح کرد: در این بحران، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و فعالان بخش خصوصی همچون آتش‌نشانان بحران وارد میدان شدند و این همدلی باعث شد که فشار تقاضا به شکل مؤثر پاسخ داده شود.
بختیاری ادامه داد: در این بازه ۱۲ روزه، بخش خصوصی صرفاً به دنبال اقدامات اورژانسی بود، چراکه از پیش با موانع متعددی مواجه بود. سازمان‌های نظارتی همچون دامپزشکی، غذا و دارو، و استاندارد، عملاً بخش خصوصی را تحت فشار شدید قرار داده بودند. به‌عنوان نمونه، یکی از واحدهای ما که ماه‌ها برای ترخیص محموله ماهی خود در گمرک تلاش کرده بود، تنها در روزهای بحرانی و با چند تماس تلفنی موفق به آزادسازی محموله شد و این نشان می‌دهد که در صورت اراده، می‌توان همکاری مؤثری رقم زد.
رئیس هیأت مدیره سندیکای کنسرو ایران تأکید کرد: امیدواریم این آتش‌بس اعلام‌ شده میان دولت و بخش خصوصی، موقتی نباشد و به صلحی پایدار تبدیل شود چراکه اقتصاد کشور، همچون پرنده‌ای است که تنها با بال‌های هماهنگ دولت و بخش خصوصی می‌تواند به پرواز درآید.
او در پایان گفت: در حالی که سایه تهدیدات همچنان بر کشور سنگینی می‌کند، لازم است دستگاه‌های حاکمیتی همچون سازمان ملی استاندارد و سازمان غذا و دارو، از ایجاد تضاد در دستورالعمل‌ها خودداری کنند. اتفاقات اخیر نشان داد که در سایه هم‌افزایی و تعامل واقعی، می‌توان از بحران‌ها عبور کرد و تجربیات گرانبهایی برای آینده اندوخت.

صنعت غذا در خط مقدم مقابله با بحران
صنعت غذا در خط مقدم مقابله با بحران



منبع

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها