مسؤولیت ضربه به اعتبار صنعت شیرینی و شکلات را برعهده بگیرید!

صنایع غذایی: محمدتقی قلندرلکی، دبیر انجمن شیرینی و شکلات ایران به‌دنبال مصاحبه پرویز بیوک، پیشکسوت صنعت شیرینی و شکلات ایران که شنبه ۲۱ تیرماه با عنوان «دلایل انحلال انجمن صنفی شیرینی و شکلات ایران پس از سه دهه فعالیت؛ حاشیه‌ها و چشم‌انداز آینده» منتشر شده بود، جوابیه‌ای را ارسال کرد که عیناً منعکس می‌شود.

«به اطلاع می‌رساند طبق مستندات موجود، سلامت انتخابات ۲۰ تیرماه ۱۴۰۳ از سوی نمایندگان اتاق بازرگانی ایران و وزارت کار که در جلسه مجمع حضور داشتند مورد تایید قرار گرفته است. اما تلاش‌های فقط ۴ شرکت(که بعدا به سه شرکت تقلیل یافت) که در انتخابات تیرماه در جلب حمایت اعضا باز مانده بودند از جمله شخص آقای پرویز بیوک به نمایندگی از شرکت شونیز، منجر به تغییر تصمیم تایید نتیجه انتخابات ۲۰ تیر ماه ۱۴۰۳ در وزارت کار و منجر به تصمیم اولیه برای برگزاری مجدد مجمع در ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ شد.
با توجه به تایید انتخابات از سوی اتاق بازرگانی ایران در چند روز باقیمانده به مجمع یاد شده ، این دعوت از سوی اتاق بازرگانی پس گرفته شد که به اطلاع اعضای انجمن هم رسید. موضوع عدم حد نصاب مجمع و حضور ۷-۸ نفر از اعضا خلاف واقع است، چرا که دعوت ملغی شده بود و نماینده وزارت کار در روز مجمع دعوت شده ۱۱ اسفند ۱۴۰۳، نیز حضور نیافت. در واقع یک مبحث و قرائت حقوقی بین دو‌ نهاد بالادستی یعنی اتاق بازرگانی ایران و وزارت کار می‌بایست به نتیجه می‌رسید تا تکلیف اعتراض ۳ شرکت به انتخابات مشخص شود که به دلیل نزدیکی به نوروز و ماه مبارک رمضان، پاسخ‌گویی طولانی شد و جناب آقای پرویز بیوک به‌عنوان ریاست هیأت مدیره سابق بدون دعوت و اطلاع از هیأت مدیره قبلی برای نظرخواهی در این خصوص و با استناد به تکلیف قانونی در اساسنامه انجمن به شدت کارهای انحلال انجمن را در وزارت کار پیش بردند و آنچنان که در مصاحبه ایشان آمده،حتی ادامه کار انجمن ذیل نظر اتاق بازرگانی ایران را نیز زیر سئوال برده اند.
برداشت اعضای انجمن آن است که ۳ شرکت معترض انتخابات در یک فضای مبهم و غیرشفاف برای دیگر اعضا، مسیر انحلال انجمن ۳۰ ساله را در پیش گرفتند و اکنون که تبعات حقوقی این تحرکات به حقوق اعضای صنعت دامن‌گیرشان شده است، نه تنها مسئولیت ضربه به اعتبار این صنعت را به گردن نمی‌گیرند بلکه به فضاسازی رسانه‌‌ای و انعکاس اخبار خلاف واقع اقدام می‌نمایند.»

مسؤولیت ضربه به اعتبار صنعت شیرینی و شکلات را برعهده بگیرید!
مسؤولیت ضربه به اعتبار صنعت شیرینی و شکلات را برعهده بگیرید!



منبع

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها