Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /home/bahane/public_html/wp-config.php on line 110
تولید محصولات لبنی کماکان به قوت خود باقی است - صنایع غذایی بهانه

تولید محصولات لبنی کماکان به قوت خود باقی است

صنایع غذایی: مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های لبنی گفت: اکنون مشکلی در تولید و توزیع لبنیات وجود ندارد به طوریکه در تمامی مغازه‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای موجود است.

علی احسان ظفری، مدیر عامل اتحادیه تعاونی های لبنی گفت: در حال حاضر وضعیت تولید کماکان به قوت خود باقی است که براین اساس محصولات لبنی در اختیار مردم قرار می گیرد.
به گفته وی، اکنون مشکلی در تولید و توزیع لبنیات وجود ندارد به طوریکه در تمامی مغازه ها و فروشگاه های زنجیره ای موجود است.
ظفری با بیان اینکه کمبودی در عرضه لبنیات وجود ندارد، گفت: قیمت محصولات لبنی با قبل از ایام جنگ تفاوتی نداشته است و آخرین افزایش قیمت مربوط به زمان حذف ارز ترجیحی بوده است.
بررسی ها از سطح بازار نشان می دهد که و عرضه انواع فرآورده‌های لبنی و حبوبات همچون دو هفته قبل در حال انجام است و تغییر قیمتی در این بازار شاهد نیستیم. / باشگاه خبرنگاران جوان

 

تولید محصولات لبنی کماکان به قوت خود باقی است
تولید محصولات لبنی کماکان به قوت خود باقی است



منبع

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها